Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-11-2009 19:56:39
Computers & Telefonie

Iphone koptelefoon defect

@mayoz

er kan wel vocht in komen door condensatie. maar weet ook dat men maar al te graag 'vocht in een apparaat' aangrijpt om onder de garantie uit te kunnen komen.
ervan uitgaande dat u nog garantie heeft ....

http://www.consuwijzer.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrieven_aankoop_herstel_vervanging_en_levering/voorbeeldbrief_herstel_of_vervanging_van_ondeugdelijk_product_binnen_de_garantieperiode">herstel/vervanging

binnen het eerste halfjaar na aanschaf dient de verkoper te bewijzen dat de schuld bij u ligt. kan lastig worden, bewijs maar eens dat u het apparaat niet mee onder de douche heeft genomen ;)
een chip die verkleurt? zou zomaar kunnen, nog nooit van gehoord.
zou schrijven .... of probeer het eerst nog eens met een klachten mailtje te sturen naar:
webcare@t-mobile.nl
(geef geen garantie dat u antwoord krijgt, sinds de vernieuwde kassa-site heb ik t-mobile hier nog niet in aktie gezien, dus webcare?)