Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
johannijdam - 09-12-2009 13:46:27
Computers & Telefonie

Welkom

Hallo gerritjan,

eigenlijk is dit vrij normaal, vooral bij operating systems als xp en hoger. de computer heeft voorgaand updates geinstalleerd, bij de volgende opstart zal hij nog de nodige aanpassingen doen. bij dit proces zie je niets, het lichtje van de hd is uit, en het lijkt alsof hij nergens meer mee bezig is... dit is dus wel zo... ik zou zeggen, gewoon afwachten, als het langer dan 15 min duurt, dan is er echt iets mis.

een andere reden zou kunnen zijn dat als je een draadloos netwerk hebt, of bepaalde netwerk drives, dat hij die aan het zoeken is, hierbij wordt de harde schijf niet gebruikt dus lijkt het ook alsof er niets gebeurt. hierbij is het ook afwachten...

dit probleem heeft (waarschijnlijk) niets te maken met windows problemen... dat kan ik je eigenlijk wel met zekerheid zeggen..