Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 11-12-2009 16:23:20
Voeding & Gezondheid

Foute positieve predictor, wie nog meer?

Hoi,

hier wat info:

---is de test positief, dan is het ook voor 99% zeker dat je in verwachting bent. de uitslag kan onnauwkeurig zijn als er veel eiwit in je urine zit, bijvoorbeeld bij een blaasontsteking. hetzelfde geldt wanneer de test veel te laat is afgelezen of is verricht kort na de bevalling of na een niet opgemerkte miskraam, of wanneer de test is verstoord door bijvoorbeeld een trillend tafelblad.--http://www.babyinfo.nl/advies/medisch/prenataalonderzoek/art_prenataalonderzoek_zwangerschapstest.asp">info

dus positief fout uitslag is ook mogelijk, dat enkel iets over negatief vermeld staat zal wel iets te maken hebben met uitsluiting eventuele aansprakelijkheid, verwacht ik want dat kan vervelende consequenties hebben als je blind vaart op een negatieve uitslag.

succes,