Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-12-2009 20:58:12
Voeding & Gezondheid

Bloedbad flexifront

Er wordt hier wel heel veel geklessebest over bloederige slagvelden, maar waar iedereen tot nu toe aan voorbij schijnt te gaan, is het abonnement dat kennelijk is aangeschaft!

uw vrouw werd telefonisch benaderd en heeft zich laten verleiden een zending te ontvangen: gratis en dat kostte maar 3,50.... jaja.... gratis kost volgens mij nul komma nul, hoor! maar goed, dat is het ergste niet.

wilt u nog even heel goed naar de papiertjes kijken die bij die eerste zending zaten? waarschijnlijk staan daar allerlei smerige trucjes in, waardoor u opeens aan een abonnement vastzit en dus regelmatig dingen toegezonden krijgt.

dan kunt u nog zo prozaïsch aangelegd zijn, maar als u zich zelf ergens op geabonneerd heeft, tsja.... dat is gewoon een zakelijke overeenkomst.

kijk dus eerst nog eens even wat u nu eigenlijk voor overeenkomst bent aangegaan. als u ons dat kunt vertellen, kunnen we u wellicht verder helpen.