Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kim84
kim84 - 17-12-2009 01:10:00
Geldzaken & Recht

Brief van snb-react wat moet ik nu doen?

[quote=wietse33 schreef op woensdag 16 dec 2009, 12:27]hoi kim hoe is het afgelopen heb namelijk ook zo een boete gehad

gr wietse

hoi wietse,

tsja niet goed, ik heb gewoon betaald en ben nu gelukkig overal vanaf.
ik zou ook maar betalen als ik jou was want de kosten kunnen aardig oplopen als je het risico neemt dit niet te doen.
ik heb dat risico niet genomen omdat ik na veel lezen op internet en ervaringen van anderen weet dat snb-react gewoon heel erg sterk staat en dat risico wilde ik niet nemen.
het is allemaal een harde les geweest, vooral voor mij iemand die niet veel geeft om merkkleding en ook geen enkel benul heeft van wat zoiets in de winkel zou kosten, het toch eens een keertje wilde hebben aangezien ik ook van vrienden hoorde dat deze boxers erg fijn zaten en dat de kwaliteit ook perfect was.
niet erbij nagedacht dat het nep zou zijn en daar twijfel ik ook nog steeds over want ik heb nu dus een van een vriendin in mijn handen gehad (uit de winkel) en eentje die ik gekocht heb op ebay en er is werkelijk ook maar niets dat duid dat deze namaak zouden betreffen dus mijn twijfel is er zeer zeker nog.
ik heb toch veel voor de boxers betaald als ik nu zie wat ze in de winkel kosten komt dat toch wel aardig in de buurt en in de advertentie stond ook dat het om een oude collectie ging dus tsja dan vertrouw je er op vooral als je iemand bent die niet dagelijks via internet koopt en er totaal niet van op de hoogte is dat er zoveel namaak aangeboden word.
nu ben ik er wel achter na veel zoeken via google maar ja een beetje te laat voor mij, maar ik hoop wel dat de andere mensen in de toekomst beter gaan opletten en niet de zelfde fout maken als mij.
koop het gewoon in de winkel!!! en zeer zeker niet meer via ebay/marktplaats enz. je bent misschien wel veel geld kwijt dan maar je hebt dan wel altijd een aankoop bon in handen zodat jij kunt aantonen dat je ze in een winkel hebt gekocht.

met vriendelijke groet,

kim