Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

maryvon
maryvon - 18-12-2009 19:39:23
Geldzaken & Recht

Bezwaar ingediend en nu?

[quote=dubbelzout schreef op vrijdag 18 dec 2009, 16:59]de kruising klopt, het is uw auto, het tijdstip is okay. dus u moet betalen. u kunt u toch echt niet gaan verschuilen achter de standaardnamen zoals de landelijke database. de kruising heeft vrijwel zeker een vaste naam, iets als "kruising hoofdstraat-zijstraat." dus, zet uw telebanking pakket maar aan, en overschrijving invoeren.

ik heb een plattegrond toegevoegd met de straatnamen en de route die wij gereden hebben (wij rijden hier trouwens iedere week, vandaar dat ik het zo goed weet) en daarop heb ik duidelijk aangegeven dat wij niet op de genoemde weg in de beschikking hebben gereden.
ja en dat ze dat eventueel zo aan de kant schuiven als zijnde een gevalletje pech hebben vind ik dan erg bijzonder en erg krom.
ik heb een boete gehad voor die weg en niet anders, en op die weg hebben wij simpelweg niet gereden.
maar ja bewijs dat maar eens.