Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-12-2009 13:09:29
Geldzaken & Recht

Oversluiten hypotheek

Krieties schreef op zondag 27 dec 2009, 12:15: wat een vluchtige, niets zeggende antwoorden hier.
het oversluiten van een hypotheek is vaak op de lange termijn inderdaad niet zo rooskleurig als dat het eruit ziet. na de eerste rentevaste periode volgt vaak een extra verhoogd percentage. (....) vanaf 2010 is de rente van dat deel van de lening dat betrekking heeft op de financiering van de kosten (afsluitprovisie, notariskosten, kadastrale kosten en taxatiekosten) ook aftrekbaar. voorheen was dat alleen bij starters van toepassing.
verder is de hoogte van de boeterente van belang. als die boeterente ook wordt gefinancierd zal de rente daarvan niet aftrekbaar zijn.

krieties, uw reactie is nogal merkwaardig te noemen.

al hetgeen u schrijft is o.a. door mij maar ook door anderen weergegeven.
dus, uw antwoord voegt niets toe.

overigens voor een deel ook nog pertinent ontjuist.
de kosten voor verkrijgen hytpoticare lening is altijd al, en niet alleen voor starters, aftrekbaar v.d. belastingen geweest.