Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-12-2009 19:09:41
Geldzaken & Recht

Is oxxio betrouwbaar?

Beste klant 21
jaren geleden ben ik naar oxxio overgestapt omdat een kennis van ons voor hen werkte. tot op dit moment ben ik nog steeds bij oxxio en heb nog geen enkel noemenswaardig probleem met ze gehad. telefonisch contact wordt bijzonder goed opgeslagen, zelfs een tussen neus en lippen door opmerking van mijzelf werd (naar achteraf bleek) opgeslagen in hun systeem.
toen ik ze maanden later eens belde om mijn maandtarief te verhogen (huis uitgebouwd dus meer gasgebruik) vroegen ze gelijk hoe het was afgelopen (met die opmerking die ik maakte) dit vond ik prettig en ik heb alleen maar goede ervaringen. klachten zijn er ook , die lees ik ook wel eens, maar die zijn er net zo van nuon, e-on, nem en de andere leveranciers. of het nu echt veel goedkoper is weet ik niet, als ik de prijzen met de nuon vergelijk ben ik voordeliger uit, maar het vergelijken wordt je haast onmogelijk gemaakt.
volg je hart en laat je niet gek maken door positieve dan wel negatieve berichten, als je twijfelt ,,,,,lekker bij de nuon blijven.

groet mastag