Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-12-2009 17:11:39
Computers & Telefonie

Wii van nintendo geen langere levensduur dan 3 jaar??

Dag wvv,

je schrijft: de mevrouw van de afdeling technische dienst vertelde mij dat de wii geen langere levensduur heeft dan 3 jaar!!??!!
blijkbaar mag je van de wii geen langere levensduur verwachten?
is dit een redelijke regeling?

het is inderdaad juist wat die mevrouw zegt. bij dit produkt is de economische levensduur niet meer dan 3 jaar. ik gebruik hier niet zonder reden het woord "economische". dat is namelijk juridisch gezien de term waarop het consumentenrecht in dit geval is gebaseerd. dat wil dus helemaal niet zeggen dat jouw produkt niet binnen de economische levensduur van 3 jaar defekt kan raken en dat wil ook niet zeggen dat de levensduur van het produkt niet langer is dan 3 jaar. nu een defekt binnen de economische levensduur een feit is, heb je als consument het recht op reparatie, mits je bereid bent om in dit geval 30/36ste deel van de reparatiekosten te betalen. voor rekening van de verkoper blijft dus over, het 6/36ste deel. het aanbod van een bijbetaling van 92 euro lijkt me dus heel redelijk.

een pregttige jaarwisseling toegewenst, readac.