Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-01-2010 14:06:53
Geldzaken & Recht

Energieleveranciers/overstappen

Hartelijk dank voor de vele goede tips. ik heb gisteren gekeken op de site www.energiekamer.nl en die stuurdde me door naar de site van consuwijzer. daar kan je bovenin klikken op energieleveranciers vergelijken. en ik heb ook nog gebeld met het nummer op de homepagina rechtsboven. ze had een heel verhaal waar ik op moest letten.
-heffingskorting,
-energiebelasting
-vast recht
- letten op bepaalde tijd of onbepaalde tijd bij vast contract
- goed kijken of hun aanbiedingen) op de site wel op je van toepassing zijn.
- hun voorwaarden heel goed doorlezen. enz. enz. enz.

wat een werk! verder hadden ze een tip dat er maar vergelijkingsites goed en onafhankelijk (?) waren. ik meen www.energie.nl en www.energievergelijker.nl.
vlgs. mij kun je het beste een 1 jarig contract nemen dat gaat dan het volgende jaar toch over in een variabel en kun je daarna ,in het begin van het jaar, als de prijzen evtl. zakken of laag blijven, alsnog een 1 jarig contract nemen.
weet iem. hoe het ongeveer zal lopen met de prijzen dit jaar? ik hoordde dat ze nu omlaag gaan, maar voor hoe lang?