Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-01-2010 19:01:59
Huishouden & Energie

Lekkage cv-leiding

Het is gebruikelijk dat een installateur niet meteen komt bij mensen die geen onderhoudscontract hebben. over het algemeen komen ze wel als ze de lopende storingen bij vaste klanten afgewerkt hebben.
wat die 2000 euro betreft...
als zelfs het leegpompen van de kruipruimte al een probleem is voor uw installateur, dan zou ik zelf voor een paar tientjes een dompelpomp kopen bij cranenbroek, praxis, boerenbond of een andere bouwmarkt.
en gelijk op zoek gaan naar een andere serieuze installateur.even zelf de kruipruimte leegpompen, wat blijkbaar voor uw huidige installateur heeeeel moeilijk is... en uw nieuwe installateur laten kijken naar het probleem.
maar vrijwel iedereen heeft wel een handige kennis die kan kijken wat er aan de hand is. leidingwerk vervangen in een kruipruimte is geen prettig werk maar ook niet moeilijk. een installateur is dan niet nodig.