Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-01-2010 01:30:54
Geldzaken & Recht

Rabo opmaat hypotheekrente versus verzekeringspremie

Niet naar tros radar gaan? ik denk het wel, namelijk rabo veinst eerlijk advies te geven.
inmiddels enkele jaren verder met onze hypotheek blijkt dat rabo gewoon schoenverkopers in dienst heeft die nauwelijks zelf snappen wat ze aanbieden en gaan voor de winst, niet voor u.
overigens onze verkoper gaf wel toe dat de 'adviseur' die wij enkele jaren geleden hadden en op basis waarvan wij een opmaat hypotheek hebben genomen het zelf nog niet goed snapte. alle 'adviseurs' van toen waren volgens onze verkoper van de rabo niet op de hoogte van de hypotheek. dat zou nu wel zo zijn. maar de rabo was toen dus volgens eigen zeggen een zieke club en ik zou niet weten waarom nu wel. wij hebben nu te maken met een aggressieve rabo verkoper, die technisch wel beter op te hoogte is, maar op sommigen vragen nog geen antwoord geeft en of we maar snel wilden tekenen.
rabo stinkt net zo hard als alle bonuskrijgende instanties. ik had ooit vertrouwen in de rabobank. ik weet helaas nu wel beter.