Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-01-2010 01:37:42
Geldzaken & Recht

Rabo opmaat hypotheekrente versus verzekeringspremie

Nog een opmerking over de opmaat, zie mijn post hiervoor.
de opmaat is een koppelverkoop. de premie aan de overlijdensrisicoverzekering is niet concurrerend maar veel te hoog. wij hadden een beleggingsrendement van 6,7%. niet slecht en veel hoger dan de rente van 4%. je zou zeggen een goed opbrengst. niet dus, we teren in op ons eindvermogen. en dat komt omdat de premie die wordt berekend veel te hoog is.
en ik had nog wel gevraagd aan de 'adviseur' of interpolis wel concurrend was. dat was zo zei de adviseur
we zijn bedrogen dus. fors in het schip.
als je kan bij deze boevenbende niet in zee gaan dus, mooie praatjes maar het zijn gewoon verkopers die aan zichzelf denken en aan hun eigen bonus.
de winkel waar wij huishoudelijke apparatuur etc kopen geeft ons altijd advies. wij gaan altijd met een goedkoper produkt de deur uit dan dat wij in gedachten hadden. zij adviseren maar noemen zich verkoper. de chiqiue rabobank noemt zich adviseur maar zijn gewoon verkopers van het laagste allooi.