Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-01-2010 15:40:54
Elektronica & TV

Drie maal foto's

Helaas is het vanwege ons geautomatiseerde productieproces niet mogelijk bestellingen te annuleren of te wijzigen. productie start vrijwel direct na bestellen. het is technisch niet mogelijk daarna de bestelling nog te annuleren.

helaas werkt webprint op werkdagen (ma t/m vrij) en kan er niet worden gereageerd in het weekend. de medewerkers van de klantenservice trachten er naar om binnen 48uur te reageren op mail.

webprint weet dat het gebruikersgemak van de site/editor/uploader sterk verbeterd moet worden. op dit moment werken wij hard achter de schermen om dit voor elkaar te krijgen.

wij nodigen de forum leden van harte uit, -zodra de vernieuwde site actief is-, om het gebruikersgemak te beoordelen. op dit moment kan er nog geen uitspraak gedaan worden wanneer definitief de vernieuwde site actief zal gaan worden.