Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-01-2010 12:56:35
Geldzaken & Recht

Eigenvermogen en verzorgingstehuis.

Raadgever,

ik denk dat knoop bedoelt dat je een deel van je aow-pensioen kwijt bent.

laat knoop voor zichzelf denken en als hij/zij dat wil, verduidelijken. niets is zo verwarrend als anderen wat je denkt voor jou gaan opschrijven. ze kunnen er namelijk compleet naast zitten en dingen schrijven, waar je het helemaal niets mee eens bent en misschien nog nooit aan gedacht hebt.

bloedkoraal,

uit de folder van het cak:

voor wie is deze folder?

woont u in een zorginstelling? bijvoorbeeld in een verzorgingshuis, een
psychiatrische inrichting of een andere instelling waar u verzorgd of verpleegd wordt? en betaalt u een eigen bijdrage? dan is de informatie in deze folder belangrijk voor u.

het maakt geen enkel verschil of dus of je in een verzorgingshuis, verpleeghuis of andere instelling ....... gaat verblijven. de eigen bijdrage wordt voor alle verblijfplaatsen op dezelfde voet berekend op basis van het verzamelinkomen, zoals in mijn eerste reactie aangegeven.

vladja


.