Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

nj
njoy73 - 28-01-2010 15:57:33
Voeding & Gezondheid

Foute positieve predictor, wie nog meer?

Hier hetzelfde probleem. positieve predictor, maar las op internet zulke negatieve verhalen (zelfs mannen die er een positieve uitslag mee kregen!) dat ik er niet op durfde vertrouwen. ik heb toen opnieuw een predictor gekocht, maar dit keer tegelijk ook een clearblue, omdat ik daar erg goede ervaringen mee heb. hetzelfde urinemonster gebruikt en jawel, predictor positief, clearblue negatief. nog een keer met een etos eigen merk test de dag erna geprobeerd, ook negatief! en dan is predictor ook nog niet eens de meest gevoelige, dan zou je kunnen zeggen dat ie bij een prillere zwangerschap eerder positief test dan andere merken, maar dat is dus niet zo.
wat een domper zeg, tis nog de duurste eruit ook! belachelijk dat ie meteen dus ook de slechtste is!
en nee, ook ik kom niet in aanmerking voor de eerder genoemde problemen en heb ook echt wel al een heeeeeeeeeeeele hoop ervaring met zwangerschaptesten!