Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-01-2010 13:55:58
Geldzaken & Recht

Diefstal kliko geen strafbaar feit?

Ik zou de gemeente schriftelijk in gebreke stellen. bij mijn weten zijn de bakken in bruikleen bij de gemeente. als u verhuist blijven ze achter neem ik aan.
dat geeft aan dat het de gemeente is die aangifte moet doen van diefstal. zij zijn immers eigenaar. gezien het feit dat de bakken niet door de gemeente bij u van het terrein worden opgehaald worden maar op last van die gemeente aan de straat dienen te worden gezet ligt ook de verantwoording bij de gemeente.
weigert de gemeente de bak te vervangen dan schrijft u ze nogmaals (zo nodig aangetekend of per fax) aan dat u een deel van de gemeentelijek lasten zult inhouden. een deel is immers gebaseerd op het ophalen van afval.
mocht de boel ooit richting kantonrechter gaan dan lijkt mij dat u sterk staat.