Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-02-2010 18:04:25
Huishouden & Energie

Aankoop ongedaan maken

Ik denk dat u zich slachtoffer voelt van iemand met een goede verkooptechniek, die in staat was u een vertrouwd gevoel te geven.

het niet prijzen v.d artikelen hoort m.i. bij de verkoop techniek. dergelijke bedragen schrikken veel klanten af.

door de korting had u daar het gevoel relatief goedkoop uit te zijn terwijl het in werkelijkheid toch een fors bedrag is.
----------
algemene voorwaarden annuleren
artikel 12 - de annulering
bij annulering van de overeenkomst door de afnemer is deze een schadevergoeding verschuldigd van 30% van hetgeen de afnemer bij de uitvoering van de overeenkomst had moeten betalen, tenzij partijen bij het sluiten van de overeenkomst anders zijn overeengekomen.
het percentage als bedoeld in de vorige zin bedraagt 50%, indien de annulering van een overeenkomst door de afnemer geschiedt terwijl de afnemer er al van in kennis is gesteld dat de op- of aflevering of een deel ervan indien het een deellevering betreft kan plaatsvinden. de in het vorige lid genoemde percentages zijn vaststaand, tenzij de ondernemer kan bewijzen dat zijn schade groter is of de afnemer aannemelijk kan maken dat de schade kleiner is.
--------
als u snel annuleert is uw schade 30 %. dus als u er alsnog vanaf wilt dan zo snel mogelijk annuleren en dit schriftelijk laten bevestigen.
mijn voorkeur gaat uit naar schriftelijk aangetekend met ontvangstbevestiging annuleren. kopie van brief enz bewaren.
u kunt het morgen in de winkel doen, maar dan zou ik toch ook een aangetekende brief sturen.

ik verwacht helaas niet dat men zonder annuleringskosten de verkoop annuleert.