Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

brego
brego - 03-02-2010 14:46:14
Computers & Telefonie

Upgrade windows 7

Ik heb windows 7 er gewoon over vista heen geplaatst. via de voucher ben ik in het bezit gekomen van de windows 7 dvd. via de site van microsoft gekeken wat ik moest doen vóór de install. van windows 7. eerst kijk je met een programma of alles competible is, dus of alles werkt wat op jou pc staat onder vista dat het onder windows 7 ook werkt.
daarna kan je met een programma je volledige huidige configuratie van vista wegschrijven op cd of dvd of externe harde schijf. dit laatste heb ik dus gedaan.
de dvd krijg je thuis van microsoft, die vraag je aan op hun site met de code van de voucher. volg de instructies als je opstart en alles gaat vanzelf. de duur van de installatie duurt vrij lang, bij mij 3 1/2 uur. als dit gebeurt is vraagt windows 7 om de backup te plaatsen die je weg hebt geschreven naar cd,dvd etc.
alles werkte perfect, zelfs mijn email adressen die ik voor de zekerheid had uitgeprint stonden keurig netjes terug in ms office. tot nu toe geen problemen ondervonden na installatie van w7

gr een computer leek