Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Lsk520
Lsk520 - 04-02-2010 11:30:06
Computers & Telefonie

Verbieden hard geluid reclame blokken

[quote=raadgever schreef op donderdag 4 feb 2010, 00:51][quote=tp schreef op woensdag 3 feb 2010, 23:41]dus klaag je in feite alleen over de publieke netten en niet over de commerciële zenders.
die maken namelijk geen gebruik van de diensten van de ster......
vraag me af of je wel weet wat de stichting ether reclame inhoudt....

tp, dit is een nogal onvriendelijk en betweterig antwoord jegens vragensteller. het gaat hem/haar erom dat hij/zij zich beklaagt over het harde geluid tijdens de uitzending van reclameboodschappen.
niet iedereen is zo verstandig dan jou die wel weet dat de commerciële omroepen via een ander bedrijf hun reclameblokken laten regelen.

beste raadgever:
ik heb geen enkele interesse in jouw moraalridderige opmerkingen. ik blijf reageren op mijn manier, dat moet je zo langzamerhand weten. als ja daar niet tegenkunt dan rest je maar één optie en moet je een andere hobby zoeken.