Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
romarck - 05-02-2010 15:12:56
Computers & Telefonie

Verbieden hard geluid reclame blokken

Ja inderdaad is het een grote ergernis,daar komt nog bij dat het burenoverlast geeft.het knalt erdoor ,zeer irritant ,ook wij zappen vaak weg en zoeken de zenders zonder reclame.er is veel teveel reclame,veel telang en zeer aggressief,het doet mij denken aan dat toen veronica begon ,die telkens schreeuwde 808808,bij het horen daarvan was het ,,weg die zender.!
trouwens ,die reclame werkt zowiso averechts ,alles waarvoor reclame wordt gemaakt koop ik niet !!!de mens kan zelf wel beslissen wat hij koopt,dat behoeft niemand erin te pompen,daar komt bij dat er wordt gezegt dat die omroepen alles zelf moeten betalen en die reclame dus nodig hebben en dat zodoende de kijker e.d, die zender niet betaald ,nou niets is minder waar ,want wie betaald die reclame dan?,juist de consument,bijin zijn producten,dus betalen wij wel voor die coomercieele omroepen alleen met een omweg.kijk maar eens wat eraan reclame uitgegeven wordt,dat moeten u en ik dan opbrengen.