Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tienvliet
tienvliet - 05-02-2010 19:11:53
Computers & Telefonie

Verbieden hard geluid reclame blokken

[quote=spikeysmum schreef op vrijdag 5 feb 2010, 14:11]het harde geluid vind ik niet eens het ergste. zit je naar een spannende film of een tranentrekkende documentaire te kijken komen er ineens grote aankondigingen door het beeld lopen voor een nieuw programma of film. die lopen soms gewoon dwars door een gezicht heen. dat vind ik pas storend. het geluid kun je eventueel nog zachter zetten, maar die grote aankondigingen over het beeld kun je niet wegdraaien. snappen die programmamakers niet dat bijvoorbeeld gerard joling die een 6 opendraait en zijn snuit eruit steekt met een aankondiging heeeeeeeeel vervelend gevonden kan worden? of die aankondigingen voor een nieuwe uri geller (een is al te veel). kan daar niks aan gedaan worden?

volkomen mee eens, jammer genoeg zal het net gaan als de jarenlange discussie over het te harde geluid bij reclame. in ons land hebben wij niets meer in te brengen qua wensen. daarom zal er ook niet snel meer een referendum gehouden worden, men weet van te voren dat het zonde van de moeite is.