Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-02-2010 16:51:18
Auto & Vervoer

Auto verkocht via ikwilvanmijnautoaf.nl maar nu komen de voorwaarden pas?

De auto zou overigens verkocht zijn aan het bedrijf jet cars te rotterdam. van hen kreeg ik direct (dus een automatisch gegenereerde mail) het volgende:


beste klant,

u heeft via bemiddeling van de website ikwilvanmijnautoaf.nl uw auto aan ons verkocht. bij deze verkoop aan ons is het gebruikelijk dat u deze auto bij ons aan het bedrijf brengt. wij hebben helaas niet de mogelijkheid om uw auto op te halen. ikwilvanmijnautoaf.nl zal desgewenst de treinreis naar huis voor u vergoeden. (2e klas, enkele reis, 1 persoon). hiervoor dient u wel het originele treinkaartje op te sturen als bewijs. overige kosten zoals brandstofkosten worden niet vergoed.

voor het brengen van de auto is het niet nodig een afspraak te maken. u kunt hiervoor zonder afspraak bij ons langskomen. de openingstijden zijn:
maandag tot en met vrijdag 09.00 tot 18.00 uur
zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

door grote drukte op ons bedrijf lukt het vaak niet alle telefoontjes en email in behandeling te nemen.
wij heten u van harte welkom, de koffie staat voor u klaar.

met vriendelijke groeten / with kind regards,

ze zijn dus telefonisch en per mail niet bereikbaar (geprobeerd).