Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-02-2010 11:05:34
Auto & Vervoer

Auto verkocht via ikwilvanmijnautoaf.nl maar nu komen de voorwaarden pas?

Hihi,

precies hetzelfde gehad! ik had een opel corsa waarvan de distributieriem geklapt was. niet meer te rijden dus. via google kwam ik uit op de site ikwilvanmijnautoaf.nl. de eerste keer dat ik hem aanbood werd ik gebeld door een medewerker dat ik er beter foto´s bij kon doen. ik verwachte er sowieso niet veel voor te krijgen, als hij maar opgehaald werd. nou goed, foto´s erbij, netjes erbij vermeld dat de auto al een keer een knuffel met de vangrail had gehad en kreeg toen een bod van 100 euro. ik had duidelijk in het formulier (2x) vermeld dat de auto niet meer reed en dat de koop pas kon doorgaan indien de auto werd opgehaald. tot mijn schrik kreeg ik ook hetzelfde mailtje van jetcars. nog mooier is dat er op mailtjes en telefoontjes niet beantwoord wordt. gelijk een haat mail terug gestuurd en vervolgens met ikwilvanmijnautoaf.nl klantenservice gebeld. probleem uitgelegd en ook nog een woordje gedaan over jetcars. schijnt dat ze er aardig op los bieden en dat als de veiling sluit er vaak nog een paar euro bovenop doen om bovenaan te komen staan. ze worden door ikwilvanmijnautoaf.nl al expres een plaats naar beneden geschoven (in mijn geval waren er geen andere bieders). meneer van de klantenservice bood aan om zonder kosten de auto nogmaals aan te bieden op de veiling. kreeg toen een bod van 50 euro en werd netjes door een medewerker gebeld dat ik er 50 euro op had gekregen en of ik daarmee akkoord ging. toen ik zei dat ik er liever 75 of 100 euro voor zou hebben (kan het altijd proberen) ging de meneer voor mij met het biedende autobedrijf bellen. nogmaals gezegd dat de auto echt opgehaald moest worden en niet veel later werd ik gebeld door dezelfde meneer met de mededeling dat 100 euro akkoord was en de auto werd opgehaald. volgende dag werd de auto netjes opgehaald en vrijwaring erbij en werd later nog een keer gebeld door ikwilvanmijnautoaf.nl of de koop goed was verlopen.

krijg echter alleen nog wel mailtjes dat ik nog een terugkoppeling moet geven voor de verkoop aan jetcars. nog niet op gereageerd, wacht het wel even af. heb de naam genoteerd van ikwilvanmijnautoaf.nl dus dat moet goed komen!

dus om een lang verhaal kort te maken, bel even met de klantenservice, wieweet!

succes!