Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-02-2010 19:33:30
Huishouden & Energie

Kcr containerreiniging

Helaas is het geboefte nog steeds niet opgehouden met hun malafide praktijken. vanmiddag werd mijn vrouw tot 2 maal toe op straat aangesproken door heren die haar een contract probeerden aan te smeren, tevens is men nog aan de deur geweest.
de eerste leugen die men verkondigde was dat men van de gemeente danwel woningbouwvereniging kwam.
men sprak elkaar tegen als er gevraagd werd of het bdr of aanverwante bedrijven betrof
ook de agressieve en soms beledigende manier van colportage stond mijn vrouw niet aan, zij moest nogal wat opmerkingen slikken van de heren.
gelukkig is zij op de hoogte van de vieze praktijken van deze "bedrijven" en heeft zij hen afgewimpeld.

helaas zijn er bij ons in de straat toch wat abonnementen afgesloten, de buurtgenoten gaan ook zeker gewaarschud worden voor deze praktijken en ze wijzen op de colportagewet.
mocht men dan facturen gaan sturen en gaan dreigen met incassomaatregelen, dan gaat er een front gevormd worden onder leiding van een jurist en worden gerechtelijke stappen ondernomen.