Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-02-2010 21:29:36
Voeding & Gezondheid

Stem kwijt

Mocht je propolis gaan gebruiken, kun je echinaforce laten staan.

zelf gebruik ik al 20 jaar honingpollen en propolis in plaats van multivitamine.

mocht er al een griep of dergelijke komen, waarvoor ik eigenlijk ook een griepprik zou moeten halen, maar dat nooit doe, omdat ik daar eens een half jaar ziek van was, dan slik ik twee tot drie maal daags propolis in combinatie met catsclaw en astragalus capsules. dit verbeterd de weerstand van je slijmvliezen en aangezien die door je hele lichaam zitten, verbeterd het snel je weerstand en ga je je fitter voelen. even een warme sjaal om je hals en rustig houden en er wel om denken dat fruit goed is, maar dat het door de suikers ook bijdraagt aan grote schommelingen van je bloedsuikers. dat wordt vaak vergeten, dus eet je fruit na ander eten, zodat het wat wordt gemengd.

zie die bloedsuikers maar als een elastiek. als je het iedere keer rekt, dan gaat de elasticiteit eruit en zo is dat ook met je bloedsuikerspiegel, wat dan kan leiden tot diabetes.

om het verhaal niet te lang te maken, heb ik even informatie voor je gezocht en ik zag hier wel een goede uitleg staan, dat scheelt mij weer wat tyewerk:

scrol maar even op deze link naar beneden:
http://www.centrumhethof.nl/gezondheid/voedingsscan/de-waarheid-over-suiker">fruitsuikers en bloedsuikerschommelingen.

vr.gr.elena