Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marbar - 24-02-2010 10:06:36
Voeding & Gezondheid

Foute positieve predictor, wie nog meer?

Hoi!

je vraag is al een tijd geleden gesteld maar ik kan hier helemaal over meepraten en kan het niet laten om toch nog even antwoord te geven. ik ben echt een beetje des duivels over dit hele gebeuren! vanaf september ben ik volgens de predictortesten elke maand zwanger geweest. elke keer dat ik testte kreeg ik een positief resultaat. zelfs wanneer ik eigenlijk nog helemaal niet zou kunnen testen is er toch weer een streep (23 dagen na 1e dag laatste ongi met normale predictortest). gemaild met predictor en zij geven aan dat er mogelijk nog hcg zit van de vorige zwangerschap. daar klopt helemaal niks van want ik heb tussendoor ook negatieve testen gedaan! wanneer ik bloedonderzoek laat doen blijkt elke keer dat ik helemaal niet zwanger ben!!! ik ben zojuist bij de gynaecoloog geweest en zij vertelde me dat de testen ook kunnen reageren op andere hormonen dan het hcg hormoon waardoor er een vals resultaat ontstaat.
ik ben tot 2 keer toe in de veronderstelling geweest dat ik een vroege miskraam had terwijl ik waarschijnlijk helemaal niet eens zwanger ben geweest. de laatste keer toen ik pos. testte heb ik ook een clearblue test en een etos huismerktest gedaan. alle 4 (!!!) de testen waren negatief behalve die van predictor.
bij mij komen ze er niet meer in! als ik dit vantevoren had geweten had me dat een hoop ellende en verdriet gescheeld.
geen idee welke test ik nu moet gaan gebruiken om wel een eerlijk resultaat te krijgen.. iemand tips?
groetjes marianne