Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-02-2010 19:43:58
Geldzaken & Recht

Clickandbuy en automatisch incasso

Hallo alle gedupeerde

zoals beloofd zou ik een vervolg doen bij deze,

ik heb zoals ik al heb gezegt aangifte doen voor internetfraude wat ik dus vanmiddag heb gedaan

mutatie nummer: 2010-041070

voor die gene ook aangifte willen doen kunnen deze nummer ook door geven zodat de verbalisant weet dat er daadwerkelijk actie ondernomen is. alle mutaties worden naar de afdeling internetfraude in oss gestuurd daar kunnen ze nagaan of er iets niet klopt. het vreemde is dat clickandbuy in londen te engeland gehuisvest zit maar alle betalingen zoals de incasseringen lopen via een duitse bank met

rekening nummer 184123410.

zelfs de verbalisant die mij vanmiddag goed had geholpen was zeer verbaasd over de handelswijze van clickandbuy en intrum justitia de incassobureau. er waren namelijk verschillende bedragen genoemd die ik zou moeten betalen eerst een bedrag van € 79,95 er kwam daarna in totaal 2x € 25,-- aan administratiekosten bij. later kreeg ik een mail of ik de €79,95 wilde betalen anders zouden ze een incassobureau op me afsturen wat ze dus gedaan hebben. deze incassobureau maakte weer een ander opsomming namelijk

hoofdsom € 79,95
rente tot heden (verder p.m. ) € 0,42
incassokosten € 37,00
registratiekosten € 25,00

totaal openstaande rekening € 142,37

en verplicht binnen 5 dagen te betalen ......dacht 't niet

om verder even terug te komen op de vraag of ik een account heb bij clickandbuy die heb ik dus nooit aangemaakt omdat ik alles zelf via online bankieren betaal of via ideal bij deze 2 manieren nooit problemen, omdat ik altijd een sms bericht ontvang met een tan code om de betaling te activeren.
clickandbuy en itrum justitia krijgen van mij nog een korte mail met als tekst dat er aangifte gedaan is op internetfraude met de mutatienummer. ik hoop dat meerdere gedupeerde het zelfde doen zodat we alle mutatienummers kunnen verzamelen.

ik wens niet iedereen en mij zelf ook dat dit geleuter snel op houd en dat ze clickandbuy en intrum justitia snel de mond snoeren en daar de deuren gesloten worden.