Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-03-2010 08:47:17
Vrije tijd & Tuin

Fraude of oplichting door donald duck junior

Beste abonnee,

de uitgave donald duck junior bestaat uit een serie van precies 40 nummers. de reden hiervoor is dat na zorgvuldig onderzoek, interviews en gesprekken op basisscholen, duidelijk werd dat het leesniveau van de jonge lezers zich in deze periode dusdanig ontwikkelt dat de kinderen aan het eind van de serie toe zijn aan een wat grotere uitdaging. na het lezen van deze serie hebben zij kennisgemaakt met het lezen van strips, de inwoners van duckstad en zijn zij klaar voor grote broer, donald duck weekblad.

als u van het begin af aan lid geweest bent van de donald duck junior, heeft u als het goed is 40 exemplaren ontvangen en stopt het abonnement automatisch. bij het afsluiten van het abonnement is duidelijk gecommuniceerd dat donald duck junior een serie is van 40 tijdschriften, welke u in eenmaal afneemt. wanneer u begonnen bent met kopen van losse nummers in de winkel, kan het zijn dat u deze nu ook bij uw abonnement krijgt en dus dubbel heeft.

mocht u naar aanleiding van deze uitleg nog vragen op opmerkingen hebben, kunt u altijd telefonisch of schriftelijk contact met ons opnemen. u vindt onze contactgegevens in het colofon van het magazine.


met vriendelijke groet,
marketing donald duck junior