Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-03-2010 11:13:50
Vrije tijd & Tuin

Fraude of oplichting door donald duck junior

Ik ben blij dat ik toch nog even mag gaan reageren, voordat ik van allemaal rare dingen beticht ga worden door sanoma.
ik heb een abo afgesloten met sanoma van 40 nummers. in het contract staat dat het contract na 2 jaar stilzwijgend zal worden verlengd met een jaar. om het abo op te zeggen moet ik 6 weken voor het einde van het contract dit schriftelijk laten weten.

het eerste blad heb ik zelf gekocht voor slecht 1 euro, de tweede zat in het abonnement. ik heb nu 38 bladen ontvangen, dat betekent dat ik nu nog twee dubbelen ga ontvangen.

dit lijkt mij een hele duidelijke wanprestatie in de levering.

ook vind ik het vreemd dat sanoma in dit geval weer geen rekening houdt met broertjes/zusjes van de abonnee. sanoma is dus een instantie die met mij meedenkt op momenten dat ik het niet wil, en zich tegen mij keert als ik haar hulp het hardste nodig heb.

waar het verhaal van 40 nummers en we beginnen weer opnieuw vandaan komt is mij niet bekend. staat niet in mijn contract.