Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-03-2010 13:55:57
Vrije tijd & Tuin

Fraude of oplichting door donald duck junior

Lottesanne schreef op woensdag 10 mrt 2010, 13:35: ik wil niet zeggen dat sanoma hier juist handelt. wat mij de laatste tijd opvalt dat iedereen maar gelijk spreekt van oplichterij. dit gaat mij net iets te ver. wij zijn hier bij een consumentenplatvorm en niet bij tros opgelicht.
wij hebben het weekblad donald duck al jaren in de leesmap en ik heb nog nooit dubbele verhalen gezien. sanoma legt uit dat dit een speciale serie is van 40 nummers. wellicht is er sprake van enkele series. en ja, als je voor meerdere kinderen achter elkaar een contract afsluit, dan is het logisch dan je dan dezelfde verhalen krijgt.
dat in het contract staat dat stilzwijgend wordt verlengt kan ook per abuis zijn overgenomen van het weekblad donald duck. laat abmannetje nou eens contact opnemen met sanoma en wellicht dat alle misverstanden dan de wereld uit zijn.

ik kan mij voorstellen dat als iemand een abonnement afsluit voor 40 nummers waarvan alle minimaal 2 duplicaten zijn van nummers uit eerdere jaargangen het gevoel krijgt dat hij opgelicht wordt.

let wel: het voelt zo aan bij gedupeerde.
als ik mij op een blad abonneer, dan verwacht ik dat ik 40 nieuwe uitgaves ontvang.

t.a.v. tr... opgelicht.
we zijn hier bij de vara te gast. :)
ook hier hebben we te maken met een discutabele gang van zaken bij diverse bedrijven.

ik heb de algemene voorwaarden t.a.v. dd junior nog niet gevonden. ik ben dol op a.v. om te kijken wat daar staat. zeker nu een medewerker hier beweert dat abonnement automatisch stopt en volgens gedupeerde tijdig opgezegd moet worden omdat anders stilzwijgend verlengd wordt.