Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-03-2010 16:03:52
Vrije tijd & Tuin

Fraude of oplichting door donald duck junior

De reactie die ik van sanoma heb ontvangen is dezelfde als die hier in deze thread ook al wordt vermeld.

ik heb ook niet gezegd dat ik opgelicht ben, maar dat ik me opgelicht voel.

ik ben daarom benieuwd naar reacties van anderen, of anderen er net zo over denken als ik. namelijk dat ik het belachelijk vind dat een contract schijnbaar eenzijdig kan worden onderbroken en de zwakkere (de consument, ik dus) gewoon het nakijken heeft.
ja natuurlijk wordt het contract ontbonden en zal het wel weer even duren voordat ik weer contact zoek met sanoma om een abo af te sluiten. sterker nog, als ik door die club benaderd wordt is deze ervaring van hun handelswijze voor mij juist reden om vooral geen zaken met ze te doen. want als puntje bij paaltje komt geven ze niet thuis.

ook de toon van de mails van sanoma over dit onderwerp is dusdanig agressief dat ik me door deze partij geïntimideerd voel, maar daar gaat dit verhaal niet over.

maar het is toch niet raar van mij dat ik het idee heb dat er iets niet klopt als jullie er ook niet uit komen.
bedankt allemaal voor jullie reacties