Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-03-2010 21:52:55
Geldzaken & Recht

Rabobank past opslag euribor aan

Hansvo64 schreef op woensdag 10 mrt 2010, 18:48: wera,


ik heb een klacht ingediend bij mijn rabobank, apeldoorn en omstreken, . na ontvangst van hun antwoord (indien niet bevredigend) ga ik een klacht indienen bij rabobank nederland en indien die me ook geen gewenst antwoord geven dan dien ik een klacht in bij kifid.

hans

hallo hansvo64,

omdat de rabobank de uitspraken niet schriftelijk wilde bevestigen heb ik schriftelijk een klacht ingediend bij mijn rabobank. de bank reageerde hier niet op. daarna heb ik volgens de "klachtenprocedure van de rabobank" de klacht ingediend bij de klachtenafdeling van de rabobank nederland in eindhoven. deze wijst de klacht af, omdat ik in 2003 niet schriftelijk had laten vastleggen, dat de bank geen verdere toeslagen zou mogen gaan berekenen.
een vreemde visie!! hopelijk komt de rabobank niet met andere zaken op de proppen, die ik niet schriftelijk heb laten vastleggen.
mij staat nu alleen nog de weg naar het kifid open.

groeten,

wera