Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-03-2010 12:32:28
Geldzaken & Recht

Kosten tussenpersoon onderhandse verhoging

Hallo

hier zal niet veel meer aan te doen zijn, het enige wat ik u aan raad is om in het vervolg alleen rechtstreeks zaken te doen met de geldverstrekker.
en dat zal ik u hieronder uit de doeken doen.

ik moest meteen aan mijn kennis die dit bijna het zelfde mee gemaakt heeft toen hij nog aanspraak wilden maken op 10k en van zijn tussenpersoon te horen kreeg, dat deze transactie hem 750,- euro ging kosten.
daarop hij mij belde, en ik hem het advies gaf, om zonder over de tussenpersoon te spreken, dit is na te vragen bij de geldverstekker zelf.
en wat denkt u, 1,5 % afsluitprovisie en een bedrag van 80,- en meer zou het niet kosten.
nu doet hij zijn zaken in het vervolg zelf, met de geldverstrekker zonder tussenpersoon.

tussenpersonen zijn er vooral voor de geldversrekkers en verzekeringsmaatschappijen waar ze het meeste aan kunnen verdienen, voor hun, en zich zelf,en dan komt de klant pas.

dus regel het zelf, dat doe ik al jaren, en het bespaard veel geld.



succes met u verbouwing.