Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-03-2010 16:54:52
Vakantie & Reizen

Zaklamp

Hallo banno,

dat je met 100 lumen tot 100 meter ver kunt schijnen moet je maar met een korreltje zout nemen (of eigenlijk met een pot zout). dat de huidige generatie led-zaklampen véél meer licht geven dan de ouderwetse zaklampen, staat als een paal boven water. (ik heb het dan wel over 'kwaliteit' led-zaklampen en niet over de prullen van b.v. de gamma of de praxis die voor een paar euro te koop zijn)

heb zelf altijd maglight zaklampen gehad en vond die eigenlijk prima, totdat ik eens wat testen zag van led-zaklampen. ik heb toen een klein, handig zaklampje van fenix, de ld20 (180 lumen) aangeschaft. hier gaan twee gewone oplaadbare aa batterijen in, wat wel praktisch is omdat ik toch al veel aa batterijen gebruik en een oplader dus ook al had.
deze fenix ld20 geeft méér licht dan mijn maglite met 3 x d cellen!

hou wel in de gaten dat veel modellen led-zaklampen werken met cr123a of 18650 cellen. wil je persé een model dat geschikt is voor (oplaadbare) aa cellen, dan is de keuze wat beperkter.
voor een overzicht van fenix modellen kun je eens een kijkje nemen op de website van fenix-nederland: http://www.fenix-nederland.nl/">*klik*.

m.vr.gr. freya