Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-03-2010 23:44:23
Vakantie & Reizen

Zaklamp

Dag banno,

deze week zag ik in de kijkshop krant t/m 28 maart een aanbieding van een maglite met een 3 watt led. die is zo sterk dat je beter niet in de lichtbundel kunt kijken. c.a. 10.000 branduren en een focusbare lichtbundel. art. nr. 12.11.15, van €42,-- voor €20,--.
dit lijkt me een loeris van een zaklamp. zelf koop ik deze niet, want ik heb 2 osram zaklampen met elk 5 led's en 3 aa cellen, van lidl. kostten ongeveer €8,--. geeft mij licht genoeg om de hondendrol weer te vinden wanneer ik onze logé 's nachts op het park uitlaat.

de led heeft vele voordelen t.o.v. een gloei(halogeen)lamp. vooral m.b.t. batterijverbruik versus lichtopbrengst en bij vallen of stoten. de lichtkleur is wat kil.

hardware error man.