Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-03-2010 14:35:33
Vakantie & Reizen

Zaklamp

Czar schreef op woensdag 17 mrt 2010, 14:15: de betere leds kun je al helemaal niet voeden met oplaadbare nimh of nicd batterijen. die 1.2 volt is echt veel te weinig. je hebt wel kleine led-zaklampjes geschikt voor aa-batterijen, maar dan moet je toch echt niet-oplaadbare alkali-batterijen gebruiken.
deze conclusie is toch wel erg kort door de bocht. de fenix ld20 (180 lumen) heeft een cree q5 led en werkt uitstekend op twee eneloop aa batterijen van 2000mah. dit model is daar ook speciaal voor bedoeld.
ik heb al heel lang veel plezier van dit lampje en geeft erg veel licht (als je het nodig hebt), maar kent uiteraard ook enkele lagere standen zodat je hem b.v. ook in de auto als leeslampje kunt gebruiken om b.v. de kaart te raadplegen.
er is zelfs nog een véél krachtiger model, de tk40 die op 4 of 8 aa batterijen werkt en wel tot 630 lumen kan geven.
de stelling om géén nimh oplaadbare batterijen te gebruiken is dus onzin.

freya