Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-03-2010 22:09:24
Huishouden & Energie

Hoe maak ik mijn klinkers van mijn oprit schoon

Schoonmaakazijn in een gieter, klein beetje verdunnen met water. je kan de schoonmaakazijn er ook puur opspuiten door middel van een drukspuitje voor op de schouder van 5 liter. groenland schoonmaakazijn is niet duur (jumbo). ongeveer 40 eurocent per liter. als je 10 flessen koopt, spuit je voor 4 euro alles schoon! er is ook schoonmaakazijn met een lavendelgeur. kost wel een paar eurocent meer per liter.

als het droog is en de zon schijnt niet te hard aanbrengen op het terras, niet schrobben. het wordt vanzelf schoon door de eerst volgende regenbui.
het helpt ook tegen mos en ander onkruid.

wat je ook nog kan gebruiken is formaline, dit is een ontsmettingsmiddel voor stallen. het is niet overal verkrijgbaar, en best wel irriterend voor de ogen.
daarom moet je er uiterst voorzichtig mee omgaan.