Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-03-2010 02:06:28
Elektronica & TV

Bel me niet register

Het moet niet nog gekker worden in nederland. je moet je opgeven om niet meer lastig gevallen te worden door allerlei malafide bedrijven. het lijkt wel een vorm van chantage! daarnaast gebruiken vele andere malafide bedrijven dit register om uw telefoonnummer op te zoeken om u aan de deur lastig te vallen. en, uiteraard, is daar ook weer een remedie op gevonden.

wat is de volgende stap? laat me eens raden: u wordt overstelpt met geadresseerde reclame in uw brievenbus.... maar ja, dan maar weer een register, in de trant van: geen geadresseerde reclame meer.
maar wat is dan de volgende stap?

telefoon, voordeur, post, email, op straat lastig vallen..... enz.

het wordt tijd om op allerlei (consumenten)sites een lijst aan te leggen met de namen van die malafide bedrijven!!! vervolgens zou niemand meer daar iets moeten kopen/bestellen/afnemen/aanmelden, of wat dan ook. oftewel: compleet negeren dit soort bedrijven!!!

zou het een mogelijkheid zijn, om van elk bedrijf een gratis 0800-nummer te achterhalen en dat iedereen elke dag een paar keer belt?

gelukkig wordt ik niet lastig gevallen door al die malafide ***bedrijven. ik heb gewoon een 'geheim' telefoonnummer en ga hier dan ook gepast mee om.

hutch