Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-03-2010 17:44:33
Elektronica & TV

Bel me niet register

Nee mijn man heeft dit niet gedaan, en kinderen hebben we niet meer thuis wonen en ook zij zullen dit ongevraagd nooit doen,
de klacht aan consuwijzer leverde dit antwoord op:

uw vraag valt helaas buiten het werkgebied van consuwijzer en haar initiatiefnemers. daarom kunnen wij u niet van een juist antwoord voorzien. wij adviseren u uw vraag bij het bel me niet register zelf neer te leggen. wellicht dat die meer voor u kan betekenen.
consuwijzer is een gezamenlijk informatieloket van de consumentenautoriteit, de nederlandse mededingingsautoriteit (nma) en de onafhankelijke post en telecommunicatie autoriteit (opta). consuwijzer geeft consumenten praktische informatie over hun rechten en plichten bij de aankoop van producten en diensten en advies over hoe en waar dit recht te halen.

dus dit levert ook niets op.