Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-04-2010 20:09:07
Auto & Vervoer

Sterretje in voorruit

Tantemien.

als de reparatie is door één van die cowboys - die op parkeerterreinen staan met een partytent voor één dag - dan heeft de verzekeringsmaatschappij volkomen gelijk. in de verzekeringsvoorwaarden en heel vaak ook op de groene kaart staat aangegeven bij wie u zich moet melden met ruitschade om de schade vergoed te krijgen.

overigens zijn die contracten tussen reparatiebedrijven en verzekeringsmaatschappijen destijds mede tot stand gekomen vanwege de reparatie-cowboys in partytent. de cowboys "zagen sterretjes", letterlijk en figuurlijk. declaraties voor 7 sterretjes in 1 voorruit werden soms ingediend. vervanging was net zo duur.of zelfs goedkoper. daar wilde de maatschappijen niet meer aan meewerken.

hoe hoog was de rekening? misschien is het goedkoper om de reparatie voor eigen rekening te nemen.

vladja