Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-04-2010 13:59:03
Vrije tijd & Tuin

Starguide

Ik heb precies hetzelfde probleem met dit bedrijf. nu heb ik een telefoonnummer gevonden waar ze wél opnemen: 0302735558 (staat uiteraard niet op de website). hiernaartoe bellen en zeggen dat je nu meteen een bevestiging wilt per e-mail. bij mij is dat gelukt, heb na 3 weken en 5 mails een bevestiging van mijn afmelding gekregen waarin ook stond dat ik niet meer hoef te betalen. verder hun bankrekening blokken en om een bevestiging per brief met handtekening vragen. ik heb ook de consumentenbond gebeld en gek genoeg kwam het niet zo bekend voor, dus ik raad iedereen aan de consumentenbond te bellen en een klacht tegen hun in te dienen, je kunt het ook mailen naar alarm@consumentenbond.nl.
het zal hiermee voor mij ook nog wel niet over zijn, maar in ieder geval heb je zo bewijs dat je niet hoeft te betalen mocht er alsnog een deurwaarder voor de deur staan. als ze per email niet antwoorden gewoon blijven proberen! ze hebben zo geen poot om op te staan.

ik had mij vorig jaar al afgemeld en heb nooit een bevestiging gekregen, dus dit jaar werd er weer mooi geprobeerd geld van mij te innnen.
het is gewoon een vies bedrijfje, en ik wil het er niet bij laten zitten, belachelijk dat zulke scams in nederland nog de mogelijkheid hebben om te bestaan.
ga er in elk geval niet vanuit dat zodra je je afgemeld hebt alles ook daadwerkelijk in orde is, echt erachteraangaan! tot nu toe heeft het voor mij gewerkt en heb ik bewijs dat ik niet meer hoef te betalen. niet stoppen totdat je dat hebt.

ik kreeg trouwens na die bevestiging nog een emailtje met de vraag of ik vollid van starguide wilde worden... erg grappig.


groetjes sanne