Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-04-2010 22:18:16
Computers & Telefonie

T-mobile bkr

In principe hoeft dit geen afwijzing van je hypotheek te zijn als je dit in een gesprek kunt uitleggen en wellicht bewijzen door correspondentie ed.

je moet in elk geval bij t-mobile zijn om alles ongedaan te krijgen;

--mijn gegevens kloppen niet. wat nu?
bent u van mening dat de gegevens die u heb ingezien onjuist zijn? dan kunt een verzoek tot correctie indienen bij de deelnemer die uw gegevens heeft aangemeld of bij bkr. uw gegevens worden gewijzigd als deze inderdaad onjuist zijn. wij kunnen uw gegevens alleen wijzigen in opdracht van de deelnemer die uw gegevens heeft aangemeld.

als het conflict blijft bestaan, kunt u uw zaak voorleggen aan de geschillencommissie bkr. komt de geschillencommissie tot een uitspraak dan is deze bindend. dit betekent dat de deelnemer, bkr en u zich moeten neerleggen bij de uitspraak. voor meer informatie over het indienen van uw bezwaar kunt u terecht bij de afdeling inlichtingen & inzage van bkr, postbus 6080, 4000 hb, tiel. op werkdagen is deze bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur via 0900 - 257 84 35 (€ 0,15 per minuut).------
http://www.bkr.nl/meestgesteldevragen.aspx?pid=77">bkr

regel wel alles schriftelijk voor bewijs.