Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-04-2010 02:48:45
Huishouden & Energie

Opzegboete verhuizing verpleeghuis

Was uw moeder - de leeftijd? - al (zwaar) dement ten tijde van het afsluiten van een contract met oxxio? kun je al spreken van alzheimer?

mijn advies is een rechterlijke procedure op te starten om uw zwaar demente moeder onbekwaam te laten verklaren voor rechtshandelingen, waarbij u (of meerderen) (mede)bewindvoerder wordt benoemd door de (kanton)rechter. als uw moeder onbekwaam wordt verklaard, dan komt u niet meer voor verrassingen te staan.

in principe staat oxxio in haar recht om - als het contractueel was vastgelegd - de boete die werd opgelegd om het te innen. mogelijke coulance zijdens oxxio? wat zou de houding zijdens oxxio zijn als uw moeder zou zijn gestorven geweest i.p.v. de verhuizing naar het verpleeghuis?