Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-04-2010 20:13:58
Voeding & Gezondheid

Kan de gemeente ons dwingen te verhuizen?

Getty schreef op dinsdag 20 apr 2010, 19:24: in de gemeente waar ik werk vergoedt de gemeente voor een traplift maximaal
€ 8000. valt een plaatsing hoger uit dan dit bedrag, krijgen mensen urgentie en een verhuiskostenvergoeding. er wordt dan dus geen traplift toegekend. mogelijk is ook in uw situatie het erg duur. is het wat om het zelf via een verhoging hypotheek te betalen. dit soort aanpassing mag u ook aftrekken als buitengewone lasten (deels). misschien een idee om eens met een belastingdeskundige naar de mogelijkheden te kijken + afspraak hypotheekadviseur.

helaas, dan komen we uit op hogere maandlasten, en die kunnen we niet betalen, we leven al zuinig, zuinige (noodzakelijke!) auto, geen leningen, geen buitensporige uitgaven (zoals luxe spullen, uitgaan etc.) mijn echtgenoot werkt fulltime, ik werk parttime, meer werken om meer inkomen te genereren is niet mogelijk.
we konden altijd goed rondkomen maar sinds het ongeluk hebben we hogere kosten, en niet alles wordt (volledig) vergoed.

als we nu onze woning moeten verkopen zitten we met een restschuld (gebaseerd op de huidige woningmarkt) van ong. €30.000,- en geen mogelijkheid om deze af te betalen.