Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-04-2010 16:26:23
Voeding & Gezondheid

Kan de gemeente ons dwingen te verhuizen?

Poltol schreef op dinsdag 20 apr 2010, 20:58: hallo,

in uw gemeente moet een wmo raad zijn. daarin zitten vertegenwoordigers van de gemeenteraad, ouderen, vakbonden en diverse belangenverenigingen. die kunnen u verder helpen. er zijn ook diverse andere mogelijkheden om hulp bij aanvraag te krijgen maar dat moet u ook zelf even nazien in uw gemeente. als u lid bent van een vakbond, of uw man, dan kunt u daar ook hulp bij aanvraag krijgen. het lijkt mij namelijk sterk dat de gemeente u zonder meer iets kan weigeren. schakel eventueel ook uw zorgverzekeraar in. en niet onbelangrijk bent u al geindexseerd door het ciz?

helaas maakt het hebben van een indicatie van het ciz in deze niets uit! de woningaanpassing loopt via de gemeente, wmo en niet via de awbz. er wordt door het ciz op hele andere zaken een indicatie gedaan, niet voor de woningaanpassing