Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
andrewjakobs - 22-04-2010 19:57:14
Computers & Telefonie

Mag sony de firmware van de ps3 inperken?

Het wordt dus nog erger, de nieuwe eula die je moet accepteren staat hen zelfs toe om een update op jouw ps3 te laden zonder dat jij daar toestemming voor geeft, en dat ze dus opties mogen verwijderen of dat door de update je jouw data verliest zonder dat hun daarvoor aangesproken kunnen worden.

ofwel het is gewoon machtmisbruik door voorwaarden na de aanschaf te veranderen. je kunt je ps3 dus wel bij het oud vuil neerzetten als je het niet eens bent, omdat nieuwe spellen niet meer gaan werken, online games die je had kun je niet meer spelen, gekochte psn artikelen zijn ook niet meer te gebruiken en zelf is er een kans dat je dadelijk niet eens meer nieuwe bluray films kunt afspelen omdat die functionalteiten nodig hebben die alleen beschikbaar zijn met de laatste firmware.

dus eerst wordt otheros ons zomaar ontnomen, en nu worden er nog eens andere rechten ontnomen.. en dat terwijl imho de nieuwere firmwares sinds ik mijn ps3 (2.10) heb gekocht totaal niets toevoegde, maar je moet wel updaten wil je je ps3 blijven kunnen gebruiken.