Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kapitz - 26-04-2010 16:00:34
Computers & Telefonie

Playstation 3 +other os

@meccorr: sony heeft na de firmwareupdate de gebruikersovereenkomst m.b.t. maintenance en upgrade weer aangepast bij firmwareupdate 3.30. kennelijk viel er juridisch gezien nog iets te verbeteren aan de tekst. ik voel me ook de dupe van deze 'service' van sony. vele uren installeren, inrichten etc. zijn verloren gegaan. feitelijk heb je een koopovereenkomst met de verkoper en niet met de sony, maar de verkopen heeft niets gedaan dat hem te verweiten is. kortom sony laat bewust een (klein) deel van haar klanten vallen omwille van waarborging van de veiligheid van de console. helaas is de gebruikers van otheros een kleine groep linux-fans en computerhobbyisten. en een klein deel daarvan is hacker. en daarvoor is sony natuurlijk bang, dat ps3 gekraakt wordt.
sony kiest er dus voor de weg van de minste weerstand: in plaats van de beveiliging rond otheros te verbeteren schoffeert en benadeelt ze een deel van haar klanten. dit lijkt me een interessante case voor een organisatie die opkomt voor consumentenbelangen.