Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-04-2010 18:54:52
Geldzaken & Recht

Hypotheek afgewezen, taxatie betalen?

@ getty:

het heeft me een uur op directieniveau kletsen gekost op een vrijdagavond in de rambobank, doch het resultaat was dat de door de bank aangevraagde taxatie voor de hypotheek voor ons huis niet door mij betaald hoefde te worden.
de bank had opdracht gegeven tot taxatie, ondanks dat de chef particulieren en de chef verzekeringen beide in hetzelfde type huis woonden en zij er één garage bij hadden en ik twee. over de duim getaxeerd. er is ook niemand binnen geweest. onnodige taxatie voor een lullig hypotheekje. blijkbaar wilden ze er zelf fl. 271,- aan verdienen door alleen een paar velletjes a-4 te produceren. en dan "onder de armen verdelen" zeker.
toevallig was/is mijn zwager bij een andere rambo-vestiging de baas. hij zei desgevraagd: "wie de taxatie aanvraagt moet hem ook betalen." nou, dat hebben ze geweten.

hardware error man.