Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-04-2010 01:24:15
Geldzaken & Recht

Hypotheek afgewezen, taxatie betalen?

Dit is een standaard (oplichters truc) van banken. u leest het goed. bewijs in de kast. u bent simpelweg verkeerd voorgelicht door deze adviseur. de taxatie van vorig jaar was hem bekend. dat is voldoende voor een goede adviseur. ( ook als u een verbouwing heeft laten plegen kunt u de rekeningen er bij optellen.) eigen werk is niet belastbaar. persoonlijk zou ik die adviseur en zijn werkgever aanschrijven om opheldering met vermelding van het vorige rapport.
nimmer betalen.
bij geen overeenstemming een klacht indienen over onbehoorlijk en onbekwaam advies. vraag dan tevens waar u elders een klacht kunt indienen over deze behandeling. ik wens u sterkte. bij veel banken kunnen ze n.l. slecht rekenen is mijn ervaring. het plusteken kennen ze niet het minteken wel. ook de aan en verkoop koers van vreemde valuta is altijd strijd met de consument.groet. h.